Gömlek Malzemeleri

  Plastik poşetler: Gömlek malzemeleri için en yaygın ambalaj türlerinden biridir.  Bunlar, polietilen, polipropilen ve PVC dahil olmak üzere çeşitli plastik türlerinden yapılabilir. Plastik baskılı poşetler hafiftir, ucuzdur ve gömlekleri toz, nem ve diğer çevresel faktörlerden korumak için kapatılabilir. Ancak çok dayanıklı değillerdir ve kolayca yırtılabilir veya delinebilirler.

  Karton kutular: Karton kutular, gömlek paketleme için bir başka popüler seçenektir. Normal kartondan daha güçlü ve dayanıklı olan oluklu mukavva da dahil olmak üzere çeşitli malzemelerden yapılabilirler. Karton kutular darbelere karşı iyi koruma sağlar ve kolay taşıma ve depolama için istiflenebilir. Ayrıca, ürünün görünümünü iyileştirmek için markalama ve etiketleme ile özelleştirilebilirler.

  Zarflar: Zarflar, gömlekleri göndermek için hafif ve ekonomik bir seçenektir. Kağıt veya plastikten yapılabilirler ve genellikle düz veya katlanabilen gömlekler için kullanılırlar. Zarflar darbelere karşı çok az koruma sağlar, ancak gömlekleri nem ve tozdan korumak için kapatılabilirler.Kabarcıklı sargı: Balonlu sargı, hava dolu baloncuklardan oluşan plastik bir malzemedir. Darbelere karşı ekstra yastıklama sağlamak için genellikle karton kutuların veya zarfların içinde koruyucu bir katman olarak kullanılır. Balonlu naylon hafiftir ve kolayca kesilerek gömlek paketleme için çok yönlü bir seçenek haline gelir.

Sonuç olarak, gömlekleri paketlemek için kullanılabilecek, her biri kendi yararları ve sınırlamaları olan birkaç malzeme vardır. Plastik poşetler, karton kutular, zarflar, baloncuklu ambalajlar ve kağıt mendiller endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır. Bir malzeme seçerken, gömleğin gideceği yere iyi durumda ulaşmasını sağlamak için gömleğin türünü, nakliye yöntemini ve istenen koruma seviyesini göz önünde bulundurmak önemlidir

 

M.Nesih Özmen Mh. Nar Sk. Carlot Shoping AVM No:8-10 Mağaza No:18 Merter / İSTANBUL

0 212 507 81 55 – 0 212 507 70 77
0 212 557 04 15 – 0 549 507 81 55
0 555 968 60 10

Copyright © 2023 | İstek İthalat  A.Ş | Web Design  | by Htm Ajans

Scroll to Top
Canlı Destek
Canlı Destek
İSTEK İTHALAT A.Ş
Sitemize Hoş geldiniz! Size Nasıl yardımcı Olabiliriz?
Ara